Web sitemize hoş geldiniz. Bizim hakkımızda daha geniş bilgiye buradan ulaşabilirsiniz

1995 yılında metal sökterine giriş yapmış, 25 yıllık deneyime sahip bir ekip tarafından kurulan ATA METAL demir dışında kalan metal ticareti yapmaktadır. Ana iştigal konusu Alüminyum Külçe, Çinko Külçe, Zamak Külçe'dir.

 

 

İLKELERİMİZ

  • YENİLİKCİLİK: sektörümüzün yönlendiricisi ve teknolojik öncüsüyüz. Her zaman metal geri dönüşüm konularında mükemmel  çözümler sunmaktayız. Gelecekte de teknolojik gelişmelerde belirleyici olmak istemekteyiz.
  • YÜKSEK KALİTE: En yüksek kalitede ürünleri siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. Şirketin her alanında mükemmeliyetçiliği hedeflemekteyiz. Her zaman “Hiçbir şey düzeltilemeyecek kadar iyi olamaz.” Parolasıyla hareket etmekteyiz.
  • KALİTELİ ÜRÜN: Her ihtiyaca ve talebe uygun komple bir ürün programı sunmakta, partnerlerimize kapsamlı hizmet desteğinde bulunmaktayız.
  • VERİMLİLİK: Şirket yapımız gereği, kısa proses adımları ile hızlı karar mekanizmalarına sahibiz. Böylece maliyetlerimizi olabildiğince düşük tutarak, müşterilerimize mükemmel bir fiyat – performans oranı yansıtmaktayız.
  • SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK: Toplumsal ve sosyal sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Çevreye karşı duyarlıyız ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını destekliyoruz.
  • GÜVENİLİRLİK: Güvenilir bir partneriz. İşletmemiz sahip olduğu güçlü müşteri ilişkileriyle profesyonel hizmet vermekte ve güvenilir hizmet ağı sunmaktadır.

Belgelerimiz

 

TOP

THEME OPTIONS

Header type:
Theme Colors:
Color suggestions *
THEME
* May not have full accuracy!